Heeft u een project waarmee wij u kunnen helpen?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Badkamer Renovatie

Zowel een grote als een kleine badkamer bieden veel mogelijkheden voor aanpassing. U zult versteld staan.

Het is voor ons altijd weer een uitdaging om er een compleet en goed afgewerkt geheel van te maken. Alles wat een badkamer functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus kan maken kunnen wij voor u verzorgen.

Het verbouwen van een badkamer is geen langdurig proces. Vaak leveren wij binnen twee weken al op. Ook kunnen wij voor een tijdelijke sanitaire voorziening zorgen gedurende het bouwproces.

In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Wij werken met vaste leveranciers en installateurs voor tegels en sanitair maar u kunt natuurlijk ook zelf zorgen voor tegels en sanitair. Informeert u eens naar de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte neemt u dan contact met ons op.

DVM Afbouw - Badkamer Renovatie

Keukenrenovatie voorbereiding

Heeft u een keuken gekocht bij een bedrijf dat alleen de keuken maar monteert maar de voorbereidingswerken niet regelt, dan kan DVM Afbouw dit probleem voor u oplossen.

Het voorbereiden van uw huis op de komst van uw nieuwe keuken is erg belangrijk.

Voordat er een Nieuwe Keuken geplaatst kan worden, dienen er nog heel wat voorbereidende werkzaamheden gedaan te worden. U moet dan denken aan:

 • slopen en afvoeren van de oude keuken
 • waterleidingen verleggen
 • afvoerleidingen verleggen
 • wanden uitvlakken en haaks zetten
 • nieuw tegelwerk aanbrengen
 • plafonds verlagen
 • etc.

U zult versteld staan dat al deze werkzaamheden slechts in een paar dagen voor u gerealiseerd kan worden en dat de prijs u verrassend mee zal vallen. Dus pak de telefoon en bel ons op!

keuken voorbereiding

Buitengevel Afwerking

Er zijn diverse afwerkmogelijkheden voor het afwerken van buitengevels, zoals:

 • een gladde gevelafwerking
 • schuurwerk
 • sierpleiser
 • Italiaanse marmer stucco
 • Spachtelputz

Ook bestaat de mogelijkheid om Steens Gevelwerk (muur zonder spouw) langs buiten te Isoleren met een Buitengevel Isolatie, en daarna af te werken naar keuze.

Buitengevel isolatie bestaat uit 3 lagen.

Laag 1: is een tempex plaat die gelijmd word op de gevel met een cement mortel. Deze platen zijn in verschillende diktes te verkrijgen . Hoe dikker de plaat des te hogere isolatie waarde.

Laag 2: een laag wapenings gaas gedrukt in een cement mortel.

Laag 3: de afwerklaag kan in diverse mogelijkheden zoals Spachtelputz, schuurwerk en een gladde wand afwerking.

Gevelisolatie is het antwoord op de noodzakelijke warmte isolatie van gevels, het oplossen van bouwkundige gebreken, zoals tocht, scheurvorming, vocht doorslag en omhoog trekkend vocht. En bij uitstek een ideale gelegenheid om met behulp van kleur de uitstraling van een gebouw te verbeteren.

DVM Gevelisolatie

In veel situaties is op gevelisolatie subsidie aan te vragen. Vraag het na bij uw gemeente.

Wilt u weten wat buitengevelstuc voor uw gevels kost?
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Allround Stucadoorswerken

Hierbij kunt u denken aan pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, betonlook, ornamenten, rafaella decor stucco, beton-stuc, schilderwerk, sauswerk, renovatie van oude panden, buitengevel isolatie, kelders waterdicht maken en diverse onderhoudswerkzaamheden.

Wij hebben kwaliteit, service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij beheersen veel stuc-technieken om u te kunnen helpen aan een mooie stukje vakwerk.

DVM Afbouw Afbouw Stucwerk

TIP: Wist u dat u voor woningen van 2 jaar of ouder maar 6% BTW voor stucadoorwerk betaald?

DVM Afbouw Afbouw Stucwerk

Wand- en Plafondafwerking

Renovlies en afwerken met Latex

De wanden in uw woning verdienen de perfecte afwerking. DVM afbouw is gespecialiseerd in het aanbrengen van glad of structuur Renovliesbehang of glasweefselbehang. Renovliesbehang is 100% vervanging voor Stucwerk en minder kwetsbaar dan glad stukadoorswerk.

Stukadoorswerk is tijdrovend om het netjes aan te brengen en dient nog zo’n 14 dagen te drogen alvorens er latex op aan te brengen. Werken met Renovliesbehang gaat een stuk sneller.

De belangrijkste voordelen van Renovlies:

 • naadloos resultaat
 • snel aan te brengen en af te werken
 • krimpscheur overbruggend
 • brandvertragend
 • stootvast
 • ademend
 • eenvoudig schoon te maken

DVM Afbouw - Glasweefsel-behang

Wanneer u interesse heeft in het laten aanbrengen van Renovlies behang en afwerken met latex, dan bent u van harte welkom bij DVM Afbouw. Wij garanderen u een hoogwaardig, naadloos, duurzaam en mooi eindresultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij staan graag voor u klaar, op vrijblijvende basis. Wilt u direct meer weten over onze scherpe tarieven? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Producten en Leveranciers

Onze vakmanschap komt het best tot zijn recht met de beste kwaliteit producten en betrouwbare leveranciers.

Vraag Vrijblijvend Informatie Aan

Wilt u meer weten over onze producten en diensten?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.