Stel zelf je badkamer samen met een handige Configurator

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor de badkamer, maar vind je het moeilijk te kiezen uit alle mogelijkheden? Dan is er nu de gratis meubelconfigurator van Detremmerie. Een handig hulpmiddel om je weg te vinden naar de inrichting van een droombadkamer.

De nieuwe Detremmerie badkamer Configurator oogst zeer veel enthousiaste reacties bij consumenten, verkooppunten en professionals. Koen Ducatteeuw CEO Detremmerie : “De reacties van de particulier zijn zeer positief, quasi iedereen is zeer enthousiast over het systeem in de toonzaal. Men krijgt onmiddellijk een gedetailleerd overzicht van de artikelen per stuk / de bruto verkoopprijs + een tekening volgens de gekozen producten & afmetingen.”

Voor de consument is het namelijk moeilijk door het zeer uitgebreid productassortiment ( +/- 180.000 artikelen ) om het totaal plaatje visueel te kunnen voorstellen. Aan de hand van de configurator is het nu perfect mogelijk om alle losse producten samen op één tekening te zien. Zeer handig is natuurlijk ook dat de groothandel hiermee onmiddellijk aan de slag kan en zo heel wat tijd uitspaart. De particulier kan nu van thuis uit zeer makkelijk zijn droombadkamer visueel samenstellen met enkele muisklikken (zonder inlog code). Website: DETREMMERIE